View Single Post
Vechi 07.05.2012, 09:58:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Toată gLumea a ajuns păcălită de flașnetarii băștilor roșii, de cei ce se erijează prin viclenie și răutate la merite, se emană impostorii mereu.

Dar Băștile Albe sunt singurele care reprezintă stânga cea adevărată, stânga Dumnezeiască a românilor... căci ei sunt străjerii regelui Carol al II-lea, deci mă întreb dacă pricepeți ce s-a întâmplat Iistoric vorbind?

Impostorii au furat băștile curate de la străjerii regelui soare al României Mari și le-au vopsit ca pe ouăle de paște și așa au păcălit ei toată gLumea.

Ce rămâne de făcut când acum s-a împlinit visul lui Stalin și al lui Hitler și al lui Cheguevara și al lui Mao și al altor fii iubiți ai poporului, oameni de nădejde, cârmaci gen Ceaușescu sau Dej sau Groza?.. păi nu trebuie să ne resemnăm ci trebuie să credem până la sfârșit în Iisus, adică trebuie să ne ducem crucea spre slava Lui fără să ne învoim cu păcatul, cu mândria, cu viclenia, cu minciuna, cu insulta și dezinformarea...

În Franța a ieșit francezul olendez, în Rusia kgbistul german, în Italia revin băștile roșii care l-au ucis pe Aldo Moro... deci iată cum toată gLumea e roșie, doar sfinții mai poartă băștile albe.

Nu vă temeți! Nu vă faceți griji... Dumnezeu este cu noi, deci biruiți gLumea, căci "ce-mi poate da mie lumea dacă îmi voi pierde Credința, și ce-mi va fi mie dacă voi cuceri și stăpânii toată glumea dacă sufletul meu îl voi pierde? Oricine își va scăpa sufletul său și-l va pierde iar cine și-l va pierde pentru Mine acela și-l va câștiga!" Deci ''iubiți-L pe Dumnezeu iubind păcătoșii și iubiți păcătoșii iubindu-L pe Dumnezeu și luptați împotriva minciunii, a mândriei, a păcatelor și a oricărui duh rău și viclean și necurat. ''
Biruința vă așteaptă. Nu pierdeți prilejul!

Iar guvernul penal al Pontajului e de râsul curcilor... blablabla... adică e cea mai proastă poantă de care se bucură doar fanaticii extremei stânga-dreapta, comunismul extremist-masonic.
Păi cine a mai văzut ca statul să fie reprezentat în justiție, de pe scaune de miniștri, de către cei care tocmai se judecă și au proces cu statul care le cere să dea ei socoteală? (Jos Guvernul!.. adică sper să nu fie învestit de parlament... deși târfele cumpărate pe nimic n-au ce să mai facă ei acum, vor vota ce le cere 'peștele', rechinul șef de gașcă de prădători ce încearcă să se emane erijându-se la merite. Rău groaznic ne va fi cu guvernul susținut de trădători și tîrfe și extremiști, de râsul gLumii, adică ce s-a construit ca slavă dreaptă în 2 ani de post negru se va risipi în 6 luni, defapt e guvernul pierzării, vai nouă.)

Last edited by vsovivi; 07.05.2012 at 18:05:43.