1. nu termenul "curvie" m-a jignit, pentru ca, datorita faptului ca nu m-am nascut azi-dimineata STIU ce inseamna. M-am simtit jignica cand mi s-a spus in mod repetat ca nu pricep cand nu mi s-a dat o exoplicatie pana la capat...
2. Eu nu am jignit pe nimeni. termenul de "neica-nimeni inginer electronist" nu a fost folosit in mod peiorativ, ci ca neica-nimeni in ceea ce priveste datul de sfaturi. Eu am specificat in nenumarate randuri ca doresc o parere AVIZATA, a unei persoane cu studii teologice. Daca dansul s-a simtit ofensat, imi cer iertare.
3. in ceea ce priveste ce voi insufla eu din punct de vedere spiritual este sa creada in Dumnezeu si atat. Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru si tocmai de aceea avem dreptul de a alege credinta pe care vrem sa o urma in viata. In acest moment copiii nu pot alege credinta asa ca o fac pentru ei parintii si nasii, care vor incerca de-a lungul vietii sa le explice de ce este corecta. In final tot ei aleg.
4. Din nou, nu simt nevoia sa ma justific, mai ales in fata dvs., de ce eu si sotul meu nu suntem inca cununati. In viata toate se intampla atunci cand trebuie sa se intample.
5. Am discutat si cu preotul care urmeaza sa oficieze botezurile care, ne-a explicat ce se poate si ce nu se poate si ca este dreptul nostru de a alege cum dorim sa botezam: impreuna sau separat (inca o data, liberul arbitru). Am decis sa botezam separat, sa devenim rude de gradul IV cu posibilitatea de a ne cununa ulterior. De asemenea ni s-a spus ca ne poate face logodna inainte de botez si ca asa am putea sa botezam impreuna.
Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat.
Toate cele bune!
|