View Single Post
Vechi 07.05.2012, 11:20:01
robert27 robert27 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Homosexualitatea nu este o preferință zici tu.
Dar mânia(nervozitatea) este? Isus ne-a demonstrat că omul se poate controla dacă vrea. Tu vrei?
Tu ești homosexual datorită orgoliului tău enorm și nu ești dispus să-l sacrifici, ci el te sacrifică pe tine.
Dumnezeu a sădit în firea noastră instinctul sexual pentru a ne înmulți(reproduce), nu pentru a ne destrăbăla.
Contactul sexual este un mijloc(de reproducere), nu un scop al plăcerii. Dacă nu poți avea copii, la ce folos sexul? Ca să satisfaci patima care te posedă.
Stiu ca am un orgoliu mare si incerc sa-l hranesc cat mai putin, dar nu are legatura orgoliul cu atractia sexuala. Orgoliul nu creste prin asa ceva, ci prin cautarea laudelor. Homosexualitatea este atractie sexuala, nu inseamna doar sa faci sex. Este mai intai gandul, apoi aprobarea lui si dupa asta si fapta. Aparitia gandului nu poate fi controlata. Acceptarea gandului insa poate fi controlata, doar dupa ce apare gandul poate fi respins. Exact ca si mania, ca tot ai dat exemplu, cand cineva iti face un rau, te maniezi pe el, dar te controlezi, pleci capul si nu-l iei la bataie...

Citat:
Eu înțeleg că ție nu ți-e jenă pentru că te ”descurci”; dacă ți-era jenă nu intrai aici, pe forum și tăceai, dar tu nu ceri ajutor, ci cauți aprobare/susținere pentru că ești împăcat cu devierea ta și nu vrei schimbare.

Din cele 18 mesaje publicate până acum, primele 10 le-ai postat pe acest topic, iar apoi ai postat pe încă trei.
Acum te revolți și nu mai vrei ajutor, ba chiar te victimizezi asemuindu-te cu cerșetorul de la ușa bisericii(#39); tu nu intri în Biserică pentru că nu cauți schimbare, dar cerșești la ușă ”firimituri”(aprobare pe forum) pentru că-ți plac.
Nu mai vreau ajutor pentru ca sub ideea ca ma ajutati si faceti bine, va certati intre voi, judecati, si va hraniti orgoliul prin impunerea punctului de vedere personal si chiar nu vreau lucru asa. Regret ca am postat asemenea subiect si am iscat aceste lucruri. Iar lucru asta l-am facut din egoism.

Citat:
Nimeni nu te poate ajuta mai eficient decât părinții tăi(poate ei te-au crescut așa), de care însă te ferești pentru că ți-e bine. te-ai ”acomodat”. Ei sunt datori să te ajute, dar nu le ceri ajutorul pentru că ”duhul” care te stăpânește te motivează să nu le spui ca să le protejezi... bătrânețile.
Pe tine nu te doare starea ta. Dacă te-ar interesa le-ai spune și astfel ți-ai distruge orgoliul.

Prima frază pe care ai scris-o pe acest topic(și am citat-o mai sus), dar și titlul, te dă de gol că orgoliul te-a motivat;la titlu n-ai spus ”Ce înseamnă să fiu homosexual” pentru că nu se referă la tine, Doamne ferește(!).
Prezența ta pe forum se reduce doar la cazul tău, nu la credința ta.
Am gresit sa caut ajutorul pe net, si gresesc in continuare daca il voi cauta in parerile oamenilor.
Reply With Quote