View Single Post
Vechi 07.05.2012, 15:41:19
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Si clopoțeii, si dinga-dinga...
Știți ce m-a amuzat pe mine în mesajul domnului Zaharia ?

Pasajul acesta: "Mai sunt motive pt. care sa iubiti BC incit daca ma apuc sa le scriu nu termin pina miine la aceiasi ora, insa ma gindesc ca de bucurie veti intra in marasm si va va cauza . Va las doar atitea remarcind ca taceti milc . Adevarul este ca si mie mi-ar fi rusine sa mai zic ceva in acest context in locul dvs. daca as fi fost ."

La o primă lectură, mi s-a părut bizar - cum poate cineva să te acuze că "taci mâlc" în fața acuzațiilor sale, când aceste acuzații nici n-au fost încă postate (pentru că e vorba de aceeași postare) ?!

Ei, m-am gândit, poate e doar o scăpare. Dar, imediat, mi-am amintit că mi-a mai sărit în ochi, mai deunăzi, o "scăpare" de același gen a userului Zaharia_2009, în acest mesaj: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=61
Aici, după ce a povestit o anumită pildă despre un duhovnic, dumnealui remarcă cu malițiozitate: "Este adevarat ca acest raspuns a dat pe spate si a scirbit o intreaga Europa catolica si pseudoortodoxa (manifesta chiar aici pe forum : Fany, Sophia, Erethorn & comp.)"

Stai puțin, m-am gândit atunci, de unde știe domnul Zaharia reacția mea (și încă ce reacție și-a imaginat: dat pe spate de scârbă !) la povestea dumnealui, de vreme ce eu nu mi-am exprimat-o ?!

Acum lucrurile încep să se lămurească. Reacțiile interlocutorilor și le imaginează, le construiește a priori și apoi se raportează la ele ca și cum ar fi reale.
Reply With Quote