Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Știți ce m-a amuzat pe mine în mesajul domnului Zaharia ?
Pasajul acesta: "Mai sunt motive pt. care sa iubiti BC incit daca ma apuc sa le scriu nu termin pina miine la aceiasi ora, insa ma gindesc ca de bucurie veti intra in marasm si va va cauza . Va las doar atitea remarcind ca taceti milc . Adevarul este ca si mie mi-ar fi rusine sa mai zic ceva in acest context in locul dvs. daca as fi fost ."
La o primă lectură, mi s-a părut bizar - cum poate cineva să te acuze că "taci mâlc" în fața acuzațiilor sale, când aceste acuzații nici n-au fost încă postate (pentru că e vorba de aceeași postare) ?!
Ei, m-am gândit, poate e doar o scăpare. Dar, imediat, mi-am amintit că mi-a mai sărit în ochi, mai deunăzi, o "scăpare" de același gen a userului Zaharia_2009, în acest mesaj: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=61
Aici, după ce a povestit o anumită pildă despre un duhovnic, dumnealui remarcă cu malițiozitate: "Este adevarat ca acest raspuns a dat pe spate si a scirbit o intreaga Europa catolica si pseudoortodoxa (manifesta chiar aici pe forum : Fany, Sophia, Erethorn & comp.)"
Stai puțin, m-am gândit atunci, de unde știe domnul Zaharia reacția mea (și încă ce reacție și-a imaginat: dat pe spate de scârbă !) la povestea dumnealui, de vreme ce eu nu mi-am exprimat-o ?!
Acum lucrurile încep să se lămurească. Reacțiile interlocutorilor și le imaginează, le construiește a priori și apoi se raportează la ele ca și cum ar fi reale.
|
Imi placeti grozav. Sunteti tare . Pe mine unu ma uimiti !
Totusi , aveti ceva in comun cu fostul user Erethorn ?
Sunteti bun sa faceti dragoste frateasca si sa va precizati credinta , la datele de profil , mai inainte de a trece la discutii !
Este de bun simt sa stiu si eu , pozitia de pe care vorbiti ! Nu va temeti , nu va va alerga nimeni , doar asumati-va originea/responsabilitatea .
Sper ca intuiti , este vorba de originea credintei dvs. Sa nu mai faceti ca si in cazul Europei mele , pe care o precizez fizic si si figurat. Lecturati lent, fara patima ! Veti intelege astfel,pina la sfirsit, ambele sensuri .
NB: daca sunt prea multe intrebari deodata am sa le reiau defalcat ulterior pt. buna intelegere, dvs. doar precizati-va credinta !