Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Evident. Eu sunt fostul user Erethorn, poe numele de botez Mihai, iar în ce privește credința - creștin de confesiune romano-catolică, provenit dintr-o familie mixtă ortodoxă/greco-catolică.
În ce privește originea credinței mele - este, la fel cu credința fiecăruia în Isus Cristos - lucrarea Sfântului Duh.
Acum rămâne să ne răspundeți cu privire la ciudate d-vs capacități de anticipație. De unde ați știut că povestea cu călugărul o să mă "dea pe spate de scârbă" ? Sunteți, cumva, văzător cu duhul, sau înainte văzător ?
|
Hm, imi placeti mult de tot ! Stilul este totul ! Stiti, tonul... muzica... Desi nu intotdeauna este chiar asa.
Daca imi aduc bine aminte , si eu imi aduc aminte bine , v-am mai spus apropos de stil , ca probabil ati fost instruit sa puneti intrebari ... nu sa si distingeti singur raspunsurile neformulate direct .
Asta nu este bine ! Dar ce sa facem ?
Va fac o confesiune : mi-a placut chestia cu ,,originea" ... tare mult !
NB : din cite se poate observa, sunt intr-un rinjet si o bucurie continua vis-a-vis de marturisirile/speculatiile dvs.
Dar sa nu ma intelegeti gresit , eu va iubesc si va stimez deosebit, chiar daca dvs. sunteti asa, prea sobru !
Acum va las, poate sunteti si cu alte treburi ... Aici este un forum eminamente ortodox , iar discutiile purtate sunt despre ortodoxie . Chiar daca sunteti sau nu Erethorn, dar catolic fiind , adica altceva decit ortodoxia, ce sa cautati pe aici ? Nu intelegeti , nu distingeti mai nic , nu puteti vedea raspunsuri , va incurcati, nu avem puncte comune ! Ori numai cu intrebari nu se poate supravietui !
Va recomand cu dragoste frateasca site-urile catolice , unde veti gasi bucurie . Aici s-ar putea sa nu fiti multumit , sau chiar dezgustat !