Draga StanciuF,
Am citit postarea ta si tare m-am intristat...
Ai facut bine ca nu te-ai calugarit, daca stii ca nu ai vocatie.
Intuiesti bine si ce intuiesti, in sensul ca un crestin trebuie sa aiba discernamant si dreapta masura si in ceea ce priveste milostenia.
Dar, e un mare dar... Tu te raportezi exclusiv la bani. Viata ta, chiar si mama ta... toate le valorezi in bani. A fi mama inseamna, zic eu, mai mult de a ii da copilului cele materiale. Asta inseamna pentru tine o mama? O persoana care iti acorda bani neconditionat, fara dobanda si giranti? Mama ta oare te sustine moral in aceste clipe grele, iti este sprijin?
Fericirea unei vieti nu e data de lucrurile materiale. Cred ca asta a fost greseala ta si de aceea ai pierdut asa usor toate cele materiale greu dobandite. Si sa stii ca daca vei continua sa persisti in aceasta gandire, in aceasta goana dupa bani, nu vei avea succes, orice ai face. Ce nu e castigat cu Dumnezeu se pierde foarte usor.
Cred ca, in acest moment, ai nevoie mai degraba de o reevaluare a scarii de valori si a prioritatilor din aceasta viata. Un duhovnic bun si o spovedanie cred ca te-ar ajuta sa iti pui ordine in ganduri.