View Single Post
Vechi 27.09.2007, 14:24:17
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

Aici ma simt si eu putin surprins sa vad niste varste si sa felicit pe toti care se simt tineri fiind mai in varsta, pentru ca si eu am avut impresia ca stau de vorba cu persoane tinere. Va multumesc ca mi-ati demonstrat ca sunt persoane in varsta ... tinere si imi cer iertare daca v-am gresit.
Eu am 36 de ani.
De ce ma bucur de persoanele care scriu aici si sunt mai in varsta?
Dintr-un motiv simplu si foarte naucitor. Tatal meu a murit de curand la varsta de 78 de ani batut de alti doi batrani, sot si sotie, intr-o dimineata dupa o cearta intre ei. A fost internat in spital, iar acolo a facut o fractura la sold, dar nu din cauza bataii, dar din cauza ca nu s-a mai putut misca a facut bronhopneumonie si a murit. Dumnezeu sa-l ierte, ca era un om bun. De atunci am zis ca voi urmari sa vorbesc mai mult cu oamenii mai in varsta, caci se pare ca anumite persoane au sarit cateva etape din viata, ceea ce nu e bine pentru nimeni, iar cum ei trebuie sa fie un model pentru noi, nu cred ca nu fac ceva bine, vorbindu-le despre ce nu au cunoscut. Dar de la altii voi invata si sunt destule persoane care invata si nu sunt calugari sau preoti, una dintre ele este mama mea.
Imi ce scuze ca totdeauna aplicatiile mele sunt lungi, dar altfel nu ma pricep.
Doamne ajuta.
Reply With Quote