View Single Post
Vechi 08.05.2012, 12:44:22
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Așa, ca la 1948 ?

În ce privește mesajul lui Mihailc, n-ați înțeles mare lucru din el. Dacă veți verifica alte postări ale dânsului, veți vedea că are o atitudine anti-catolică chiar mai pronunțată decât a dumneavoastră, numai că substratul este altul.
Exact, un bun exemplu, ca in perioada comunista, pentru cine nu asculta doar istoria partizana facuta de greco-catolici ca doar acestia au avut de suferit in timpul comunistilor si doar ei au fost in inchisori.
In ceea ce il priveste pe Mihailc eu cred ca are posibilitatea si intelepciunea sa poata sa raspunda singur si fara ajutor la mesaje, nu cred ca are nevoie de superioritate numerica. Cu toate ca discutam uneori in contradictoriu pana la urma suntem in aceeasi barca, ambii fiind ortodocsi, ceea ce nu e cazul dvs. Parerile dvs. raman simple pareri, doar cu titlu informativ, fiind bazate pe unele conceptii gresite nu pot fi luate ca bune toate. Eu cred ca am inteels exact ce dorea sa spuna, iar atitudinea anti-catolica e buna doar in perspectiva adevarului (ortodox), mai degraba e vorba de anticatolicism (invataturi catolice gresite, diferite de ortodoxie).
Reply With Quote