View Single Post
Vechi 08.05.2012, 12:55:25
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Exact, un bun exemplu, ca in perioada comunista, pentru cine nu asculta doar istoria partizana facuta de greco-catolici ca doar acestia au avut de suferit in timpul comunistilor si doar ei au fost in inchisori.
Ați spus că BOR a fost de partea celor prigoniți. Cum a luat apărarea BOR, în 1948, prigoniților greco-catolici ?

Citat:
In ceea ce il priveste pe Mihailc eu cred ca are posibilitatea si intelepciunea sa poata sa raspunda singur si fara ajutor la mesaje, nu cred ca are nevoie de superioritate numerica. Cu toate ca discutam uneori in contradictoriu pana la urma suntem in aceeasi barca, ambii fiind ortodocsi, ceea ce nu e cazul dvs.
Faptul că nici ortodocșii nu vă dau dreptate ar trebui să vă pună pe gânduri. În ce mă privește, sunt cel puțin la fel de ortodox ca dumneavoastră. Nu știu dacă ați auzit, dar Biserica Catolică, pe lângă că este Una, Catolică și Apostolică, așa cum o descriem în Crez, mai este și ortodoxă.

Citat:
Parerile dvs. raman simple pareri, doar cu titlu informativ, fiind bazate pe unele conceptii gresite nu pot fi luate ca bune toate.
Iar ceea ce expuneți dumneavoastră nu sunt păreri ? Nu au titlu informativ ?
Reply With Quote