Subiect: Purgatoriul
View Single Post
Vechi 27.09.2007, 15:05:56
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

"un om s-a straduit sa fie in comuniune cu Dumnezu dar nu prea i-a reusit"..nu sunt cam multi astfel de oameni.?...spun asta fiindca toti ne cam straduim si nu ne prea iese..deci solutia cea mai comoda pentru a putea sta linistiti tot restul vietii fara sa ne mai pese sa luptam cu patimile noastre.sa trecem la rel catolica..nu pot fi de acord e tragi-comica situatia.Purgatoriul este o inventie draceasca.este starea intermediara in care oamenii se mantuiesc prin sine,suportand chinurile ca pret al trecerii in paradis..ce usor credeti ca veti scapa!Parerea mea este ca Purgatoriul catolic se doreste mai mult o exacerbare a eului,caci scaparea este suportarea chinurilor de catre pacatos,nu interventia lui Dumnezeu.Adica un fel de ura!m-a condamnat..prea bine..ma voi salva eu cumva...EU voi rabda,Eu ma voi mantui..nu mai astept nimic de Dumnezeu Parintele Staniloaie zicea referitor la Purgatoriu ca este curios faptul ca focul curatitor al Puragatoriului asupra caruia nu poate interveni nici Dumnezeu actioneaza mai repede prin indulgentele papale,fiind grabita trecerea in rai...HA>HA:D
Maria te folosesti de cuv.lui ieremia al cremonei cand intrebi daca este Biserica ortodoxa cea care detine adevarul..ce dispretuitor vorbea acest om despre Biserica Ortodoxa si cum il repeta papa al vostru spunand ca biserica noastra este doar o umbra a trecutului si abia daca mai merita numele de crestina..nu stiu ce asteptati de la noi,atata vreme cat voi nici macar Biserica sora nu ne mai considerati..Ca si inainte de Conciliul II de la Vatican dispretul fata de Biserica Ortodoxa se arata fatis.Dar Dumnezeu stie mai bine.
Reply With Quote