View Single Post
Vechi 08.05.2012, 17:35:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae44 Vezi mesajul
mantuirea inseamna ceea ce avem noi nevoie si ceea ce ne ofera Domnul Isus ,
Nu, inseamna ceea ce iti ofera Hristos si inseamna si ceea ce iti insusesti tu din ce-ti ofera Hristos pentru ca daca el da si tu respingi, degeaba este.

Citat:
iertarea de pacate ,da , dar poate nu explic prea bine stiu doar ca Domnul vrea sa fim siguri de lucrarea Lui ca plata pacatelor a fost ispasita si noi nu mai dam socoteala de pacate Ioana .
Si uite asa ai dat pocainta la gunoi.
Nu stiu de ce va spune lumea "pocaiti" ca nu aveti treaba cu asa ceva.
Prin invatatura care o primiti nu mai lasati loc pentru pocainta si cum doar prin pocainta se primeste iertarea, iertarea o aveti in cap, ca o autosugestie, ca psiho-pseudo-terapie, dar nu in fapt, ca dar spiritual.

Citat:
citeste cuvintele Lui te rog Duhul Sfant ne indreapta catre Domnul Isus sa primim iertarea nu oamenii asa si pe tine asculta de indemnul Duhului Sfant care ii convinge pe oameni ca-s pacatosi si asculta mai departe, rezolva problema pacatelor daca ai.cum spune Domnul Isus ,,Duhul va lua din ce este al Meu si ma va proslavi ne trimite la cruce si Duhul Sfant ne face sa ne recunoastem pacatele si sa ne pocaim, e prezent in lume aceasta e lucrarea Lui lucreaza impreuna
Pai cand si de ce sa va mai pocaiti daca nu mai dati socoteala pentru pacate?
Reply With Quote