View Single Post
Vechi 08.05.2012, 23:04:59
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

daca gresesc sa ma scuzati si nu ma deranjeaza daca ma ignorati ca de...poate ati discutat chestia nu stiu ca-i mult de citit si nu-s la zi dar incet conducerea mondiala uniformizeaza totul mai ales religiile sa le aduca la un consens.fortata de imprejurari.,,,,,patriarhia romana a schimbat ziua a saptea din duminica si a pus-o prima in calendar si a saptea zi e sambata de acum si in ortodoxie ..desi noi ne odihnim in prima zic ei .ma bucur ca sunt mantuit si nu-s legat de nici o religie si nici o zi ci doar de Isus Domnul cred ca stiti lucrul acesta .Domnul sa va dea intelepciune sa capatati mantuirea caci ecumenismul se strange tot mai mult.Ion Tiriac e mormon ca seful FMI si conducatorii religiosi ai oricaror religii isi vor da mana TOTI.ATI AUZIT CRED SI DE CONSILIUL CONSULTATIV AL CULTELOR CUM S-A INFIINTAT SI NE DAU NISTE STIRI DE FATADA SI STATUTUL INCA NU L-AU DAT CACI E SCRIS CA ELIMINA ORICE FORMA DE EXTREMISM.asta la noi in tara deci nu mai pot spune nimanui ca merge in iad daca nu se pocaieste.........asta-i adresa cu schimbarea zilei dar sunt multe http://www.isushristos.org/biserica-...sabatului.html