Citat:
În prealabil postat de Mirela0110
cat despre pacatul adus asupra copilului... nu stiu ce sa spun, cand vroiam sa duc un copil la impartasit, mi s-a atras odata atentia sa fiu curata din toate punctele de vedere ...
acum eu stiu ... in primul rand a boteza un copil, a crestina un suflet mi se pare un lucru foarte bun si foarte important ... nu vad ce pacat ar putea aduce asupra copilui.......
|
observati 2 fraze prin care va contraziceti cu propriile opinii!
Intr-adevar a crestina un suflet este o treaba f importanta de aceea se face cu luarea tuturor precautiilor si nu oricum,la gramada.Adica in primul rand calitativ nu cantitativ.
Mie imi vine greu a crede ca nu mai exista persoane disponibile care sa indeplineasca conditiile curateniei trupesti si a iubirii de Hristos,de trebuie sa se tina cu dintii de cei care sunt doritori dar nu indeplinesc conditiile??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|