Citat:
În prealabil postat de stanciuf
in 2005. nu e chiar asa - banii erau pe numele meu in banca. eu am dispus de ei, dar m-am lasat influentat. daca as fi avut "mintea de pe urma"...
|
Pai faci o donatie, pe urma te razgandesti si spui "am fost influentat vreau banii inapoi"?
Care a fost motivul pentru care ai facut-o prima data?
Daca a fost din credinta poate ca n-ar trebui sa o lasi balta tocmai acum - pacat de investitie si nu ma refer doar la bani.
Totusi, de ce ai fost de acord?
Erai casatorit cand s-a facut donatia?
Atunci nu aveai nevoie de banii respectivi sau macar o parte nu ai pastrat pentru tine?
Nu cred ca esti nici pe de parte in perspectiva de a cauta prin gunoaie in schimb cum ai observat si tu exista obsesia banului, cel care l-ai avut, cel care puteai sa-l ai, cel care vrei sa-l ai.
In plus, vad ca nici cu mama ta nu te intelegi prea bine - sa fie din cauza banilor astia sau probleme mai vechi de familie?
Te-ai gandit ca de aici s-ar putea sa vina toate problemele, depresia si de fapt situatia nu e nici pe de parte atat de tragica cum pare?
Te-ai intrebat ce vrei de fapt de la viata?
Esti sigur ca vrei sa te recasatoresti de exemplu?
Nu te mai gandi la acei bani - chiar strict contabiliceste vorbind nu cred ca ai cum sa-i primesti inapoi.
De ajuns pe drumuri sigur nu o sa ajungi, oricum daca nu ai loc de munca poti ramane in manastire o vreme pana te linistesti, la asta nu te-ai gandit?