Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
Sincer sa fiu si eu am parte numai de ispite atunci cand citesc psalmi cu ardoare si nadejde.... parca se deschid portile iadului si toti diavolii ma ispitesc, toata lumea se cearta cu mine toate slabiciunile mele iasa la suprafata..... De asta nu mai am aceeasi ardoare sa citesc psalmi.... Doamne ajuta!!!
|
Citat:
În prealabil postat de solentina
...Din pacate si eu am patit la fel,am citit mai multi psalmi fara binecuvintare si dupa o luna au inceput problemele.Una din ispite a fost chiar furtul masinii noastre din fata bisericii.
|
Toate aceste marturii, sa ma iertati fratilor, dar tin mai degraba de un misticism paganesc decat de un crestinism autentic. Daca Hristos este in adevar Domnul (Stapanul) vostru cum se poate ca lectura cantarilor de lauda la adresa Domnului vostru sa va aduca nenorocire?
Ia veniti-va in fire, scuturati-va putin si aduceti-va aminte ca sunteti frati ai lui Hristos si copii de Dumnezeu. Sa nu il mai laud eu pe Domnul din pricina unor coincidente neplacute? Dar si daca ar fi mai mult decat coincidente si ar fi chiar uneltiri ale celui rau ingaduite de insusi Dumnezeu ca incercari, nu ar fi ele doar pentru a-mi fi testata credinta?
Deci daca Fiul va face slobozi, veti fi cu adevarat slobozi." (Ioan.8:36)
Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica; ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: "Ava!, adica: Tata!" (Rom.8:15)
Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta. (2Tim.1:7)
Cine ma va smulge oare din mana cea tare a Dumnezeului meu? O, am trecut prin multe in viata mea dar Ii multumesc caci in toate El a fost cu mine. Tocmai de aceea Il laud si Il preamaresc citind si recitind in Psalmi.
Pe Tine ma sprijin, din pantecele mamei mele. Tu esti binefacatorul meu inca din pantecele mamei; pe Tine Te laud fara-ncetare. (Ps.71:6)
Ma scol la miezul noptii sa Te laud pentru judecatile Tale cele drepte. (Ps.119:62)
Te laud din toata inima, cant laudele Tale inaintea dumnezeilor. (Ps.138:1)
Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale, si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! (Ps.139:14)