View Single Post
Vechi 09.05.2012, 01:44:48
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ucenicul are altfel de psalmi dintr-o alta biblie si cu el este alta traba.

toate lucrurile au o explicatie nu e misticism pagin
intrebata-m o data pe un parinte calugar,cind se citeste la psaltire? mi-a zis scurt sa nu apuna soarele peste fata ta.dar noi trebue sa fi pregatiti sufleteste: post si rugaciuni.unii parinti spun 3 catisme pe zi 40 de zile.insa este recomandat cu incuvintarea duhovnicului fiind-ca sfintiea sa stie in ce stare[de curatie]ne aflam.citirea la psaltire este lopata cu jar ce o aruncam pe cel viclean[psaltirea contine multe blesteme asupra celui rau],si de nu suntem pregatiti,avem sansa,sa o luam peste ochi in fel si chip.
aline faceam odata o paralela intre puterea Lui Dumnezeu si cea a celui rau nu exista comparatie ..daca ar fi sa explicam omeneste intr-o fractiune de secunda numai daca s-ar gandi Domnul la satan sa-l pedepseasca acesta ar fi disparut.dar puterea celui rau e mai mare ca a noastra de exemplu.de fapt noi impotriva lui avem de luptat si-l putem birui ca DOMNUL L-a biruit cand a fost ispitit in pustie si prin jertfa l-a facut sa fie biruit de cei ce cred in jertfa Lui..mi-i se par curioase coincidentele nu stiu chiar ce sa zic dar ce stiu e ca toti pot citi linistiti psalmii fara ritualuri sau ce mai stiu eu ce am mai auzit.biblia nu-i monopolizata nici incadrata intr-un orar de citire.citesti cand ai timp.cand vrei.psalmii sunt ff frumosi dar as recomanda noul testament ca sa se ancoreze toti in jertfa Domnului Isus prin credinta in puterea Lui ocrotitoare.poti citi ce vrei cand vrei(nu tu Aline, la general vorbesc)dar legamantul nostru a celor din ziua de azi e scris in noul tetament.asta tre sa-l stim bine
Reply With Quote