gabriela eu nu ma vad mai bun ,mai vrednic sau mai sfant- cum vrei tu-decat absolut nimeni de pe acest pamant.si stii de ce ?pentru ca imprejurarile ii aduc pe oameni sa faca sau sa nu faca anumite pacate.de ce crezi ca Domnul Isus i-a mustrat pe farisei si le-a zis ca hotii,curvele criminalii vor intra inaintea lor in Imparatie??caci ei isi marturisesc imediat pacatele ca au multe....dar fariseii, genu asta de oameni adica fac doar polemica dar chiar ei au atitudinea fariseului.ei n-au ucis, n-au curvit n-au facut aia si aialalta atunci de ce sa se pocaiasca????Domnul sa judece ca n-am facut crime,,,,zic ei?intelegi? citeste putin de nicodim te rog e ff interesant ce i-a spus Domnul Isus si m-am mirat mult de aplicatia acestor versete...i-a spus Domnul ca daca nu se naste din nou nu poate sa vada si nici sa intre in Imparatia Domnului...fi putin atenta ::cine nu-i nascut din nou dintre noi nu vede adica nu recunoaste pe cei care-s mantuiti ai Domnului si nici nu intra daca nu vad in aceasta imparatie..inainte sa ma pocaiesc gandeam asa ca tine cum are cineva tupeul sa zica ca-L cunoaste pe Dumnezeu sau ca-i prieten cu El???nu vedeam!!dar cand mi-am vazut starea nenorocita si pacatoasa si ca puteam ajunge in iad Domnul mi-a deschis ochii.e frumoasa viata de credinta.avem aceleasi greutati, probleme dar Domnul este cu noi chiar daca nu le rezolva pe toate dupa dorintele noastre.si apoi nu poti vedea dragostea oamenilor caci intai trebuie sa vezi si sa intelegi dragostea Lui Isus sa beneficiezi de ea sa te simti iubita de EL SA-L asculti DOMNUL SA TE AJUTE
|