Citat:
În prealabil postat de stefan florin
pe bune?! Amice tu stii sa citesti? Unde scrie in Biblie de arhanghelul Gavriel? Biblia spune doar de...INGERUL Gavriel. Tot la fel in cartea Tobit se spune doar de INGERUL Rafael. De ceilalti arhangheli nu se pomeneste NIMIC. Dar cum am spus in mesajul anterior, faptul ca nu se spune de ceilalti arhangheli nu insemna ca nu sunt mai multi. Stelele sunt formate din apa, gheata si foc? Doar atat? Sa zicem ca te cred! Cum poti dovedi asta?
|
Acolo unde se spune că Domnul merge înaintea oștirilor Cerului și sfinții și îngerii albi Îl urmează, și haina Lui este muiată în sânge și numele lui este Cuvântul lui Dumnezeu, însă ceilalți care vin după El au haine albe imaculate... deci tot așa îngerii respectivi trimiși întru Poruncă sunt căpetenii de îngeri, sunt Arhangheli sfinți... însă nu se pune preț pe funcția ierarhică deoarece nu este a ta ci a Domnului tău după cuvântul Mântuitorului: ''... căci a Lui este Împărăția și puterea și mărirea (slava), a Tatălui și a Fiului și a sf. Duh acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.'' Deci oricine se va înălța pe sine va fi smerit și oricine se va smeri pe sine va fi ridicat în Har și în rang, și este dată și pilda de a căuta locuruile cele din urmă pentru ca stăpânul văzându-te să te ridice la locul tău pe când dacă vei alege locurile mai mari decât ți se cuvin s-ar putea întâmpla să vie unul mai mare după tine căruia va trebui să-i cedezi locul și atunci te vei simți penibil căci vei fi pus cu forța la locul tău sau vei fi scos afară căci toate locurile sunt deja ocupate și nu vei mai găsi loc decât afară... din Împărăție.
Păi din ce sunt cele cerești făcute susține sfânta Scriptură la capitolul Facerea...
...apoi, de sus a căzut peste sodoma și gomora foc și cade mereu peste toate cele de pe pîmânt doar lumină, apă, ghiață și foc, chiar cerul se mai coboară căci și el e făcut din apă și desparte apele de apă așa cum a fost despărțită Marea Roșie sau Iordanul, iar bolovanii și păsările moarte sau prostiile care cad din cer nu sunt meteoriți ci furtuna le-a ridicat acolo și ele cad, turbioanele pe care le vezi pe TV... căci nu există pământuri în Cer și apoi științificii ți le prezintă ca niște roci lunare sau meteoriți. Ce este de demonstrat aici? Nu se vede cu ochiul liber că deasupra nu avem decât Soarele și Luna, steluțele și norii? Ce ai vrea să-ți demonstrez? Pe lună n-au fost și ea este din apă înghețată și ea este sursa de frig tot așa cum soarele este sursa de căldură iar steluțele repartizează toate astea în tot cerul de deasupra căci de aia se învârt în jurul stelei polare și a polului ceresc sudic, pentru a repartiza în toată creația și peste pământ, bucuria luminii, căldurii și a frigului, anotimpurile cele frumoase, căci ele sunt bucuria copiilor și a naturii.
Voi cereți mereu dovezi că cică dacă le primiți veți crede ca și Toma... însă el a fost sincer și a crezut, voi însă doar ispitiți căci nu veți crede pe altcineva decât pe vrăjitorii speculanți științifici a gLumii care v-au păcălit că ei știu și că ei sunt sfinți și că ei o să vă scape... Treaba voastră... ce-mi pasă mie... bine că lor nu le cereți dovezi!