Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de dillema
Cauta pe net siturile AlQaida si urmareste in direct decapitari si decuparea mainilor si picioarelor celor necredinciosi...si apoi sa imi vorbesti de moralitate islamica
|
:)De unde stii de cine sunt facute filmele. De unde stii cine la decapitat pe Daniel Pearle? Ai fost tu acolo? Asa ne invata Sfintii Parinti sa ne intrebam!
Cred ca e mai bine sa ne indoim de cele vazute si sa ne vedem de treaba iubindu-i in continuare ca pe fratii nostrii care au nevoie de ajutor decit sa credem ce ne prezinta cei care-i invadeaza ILEGAL ca de fapt si in Vietnam, tot ilegal, si pe lumea cealalta sa raspundem pentru faptele odioase la care ne-am facut partasi pentru ca i-am crezut pe criminali si am omorit femei si copii trimitindu-ne tineretul sa lupte pe un front INCHIPUIT de acesti criminali!
Cel mai amuzant, daca stai sa te gindesti, este faptul ca cei mai inversunati sa lichideze Estul(unde de fapt se afla Adevarul, si unde a "locuit" intotdeauna), adica multi de aici, cred ca ei gindesc prin prisma judecatii lor personale,.....:D:D nedindu-si seama cit de manipulati sunt, si cite miliarde se cheltuie pe "formarea" acestei pareri "personale"
|
Cat de naivi sunt unii...degeaba D-zeu le-a dat creier unora...
Ia mai internetul si "rasfoieste-l". Ce ciudati is unii...cand le dai sfaturi iti dau cu parul in cap ca ei is mari si tari....doar de dragul de a contrazice. Daca atat de multi oameni iti spun ca islamul e negru si apare unul si zice...nu ca e fals iti vine sa...te rogi pentru sufletul ratacitului aluia. Ai atatea dovezi in istorie si ai dovezi actuale de efectul islamului asupra lumii.
Sfintii parinti te sfatuiesc sa te indoiesti de credintele gresite dar tu ce faci? Le proslavesti??? Roaga-te la Sf. Stefan Cel Mare sa iti lumineze creierul ca esti pe duca nene si citeste Biblia din scoarta in scoarta eventual invata pe de rost acele versete ale Mantuitorului care iti vorbesc de PROFETI MINCINOSI CARE TE TRAG IN IAD!!!!