View Single Post
Vechi 09.05.2012, 12:53:36
mihaila_alin
Guest

Talking Ucenicul invatator flasnetar

pribegind pe acest forum dedicat crestin ortodocsilor, a venit pe la noi sa imi cinte vechi cintece care eu le-am auzit in urma cu douasdeani,cind mintea mea cauta ceva ce nu gasisem in biserica mama[din lipsa smereniei]si urmind drumul pribegiei prin diferite secte,si fiind sincer cu Domnul Hristos[la MULTELE evanghelizari la care luam parte ma rugam sincer Mintuitorului:Doame,daca nu este locul meu aicea, sa ma scoti din mijlocul lor,facindu-mi cruce in taina.atuncia Domnul si Mintuitorul nostru IIsus Hristos mi-a aratat diferite lucruri ce se petrec in adunari,ce acum nici nu mai vreau sa le descriu.am vazut cu ochii trupesti si ai mintii si am simtit cu inima eretismul dus la grad de rafinament al sectarilor,si m-am convins pe deplin,i-am parasit imediat multumind si laudind pe Domnul,pentru acest dar de a nu ma pierde pentru totdeauna].in ani care au urmat am trait multe bucurii,mingiieri ale Sf.Duh,cimentindu-se relatia mea cu Domnul IIsus si a lui scumpa Micuta.m-am straduit sa urmez calea sfintilor si a inceput razboiul cel greu[incercarile] cu cel rau,insa bucuria este mare peste masura asteptarilor.au urmat ridicari,caderi si irasi ridicari ca aceasta-i lupta crestinului o viata intreaga dedicata urmarii caii Domnului.dar avem nadejdea ca, la capatul drumului de suferinte si bucurii ne asteapta cununa in vesnicie.ucenicule asa cum am mai rugat si pe alti ucenici ca si tine, as vrea sa faci un lucru bun pentru noi toti si sa mergi pe forumul dedicat sectarilor mai scrii,faci o rugaciune mai dai un sfat celor ai tai,si nu mai tulbura apele pe aciulea,ca orcum avem si noi destui: atei,sodomiti,magisti ezoteristi ce ne hartuiesc intruna.
Reply With Quote