View Single Post
Vechi 09.05.2012, 20:37:55
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

ma bucur de cunostintele tale si nu vreau sa mai obiectez nimic si Domnul va lucra in inima ta sunt sigur de asta si vom mai vorbi. doar cu privire la acest verset vreau sa aduc o mica lamurire de care si multi protestanti nu o inteleg si unii chiar si-au denumit biserica perfectionista,, chiar zic ca nu mai gresesc Oricine este născut din Dumnezeu nu săvârseste păcat, pentru că sământa lui Dumnezeu rămâne în acesta; si nu poate să păcătuiască, fiindcă este născut din Dumnezeu. (1 In. 2:4, 5, 6; 3:3, 6, 9) cuvantul desi ni-i se pare ca-l intelegem noi ne este talmacit de Duhul Domnului si iata insemnatatea acestui verset.omul cand se pocaieste e nascut din nou( cum vb nicodim cu Domnul din cuvant il primeste si Duhul Domnului vine in el)si ei zic bai daca mai pacatuim inseamna ca nu suntem din Dumnezeu?ca asa scrie aici...atunci noi nu mai gresim caci avem Duhul in noi, nu-i asa?...si pe spusele astea s-a format o alta biserica?????sau adunare,, nu stiu daca au statut juridic,,dar iata ce inseamna:: versetul e adevarat caci nu poate fi schimbat atuci inseamna ca omul nou din tine nu poate pacatui cel nascut din Duhul Domnului care trebuie sa-l hranesti prin cuvant fapte cum spuneai si tu..atunci de ce pacatuiesc ca totusi am Duhul Domnului??atunci esti stapanit de omul vechi care ai avut grije de el l-ai hranit si e tare si-l domina pe omul nou....aici e lupta firea trebuie rastignita cu patimile si poftele impreuna sa nu uiti de vreuna ca-i bai...si eu acum ma lupt din nou sa rastignesc firea caci am devenit cam lumesc, da e trist dar nu disper caci am inceput sa castig din terenul pierdut
Reply With Quote