Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Și încă ceva, nu este numai guvernul penal ci și al băieților 'deștepți'...din energie.
Nu vă rămâne decât să plângeți în hohote după Boc și MRU... știu că n-o veți face... și știu că este rușinos să recunoști că iar te-au făcut băștile roșii ale flașnetarilor de care v-ați atașat, că v-au ajutat să protestați împotriva lui Băsescu dictatorul... că cică vă dă... vă dau ei... și au trecut abea 2 zile și totul e praf și pulbere... se întorc toate acțiunile penale direct prin lege!
Boc v-a dat post și rugăciune ca după 2 ani să arătați și voi bine ca slabul de la privat... ăștia vă dă în două zile înapoi toate păcatele de care ați fi scăpat.
Acuma nu mai strigă nimeni jos guvernul penal al băieților deștepți nu-i așa? Însă eu nici nu vreau să pice... să stea acolo la putere emanat și erijat ca să fie numai ei condamnați la nesfârșit să fure și să prade și să distrugă tot ce mai era bun în România... căci altfel voi nu credeți. După dezastru o să vie însfârșit regele... că nu mai va fi cine să se încumete să ridice țara din dărâmături. Dacă tot ați postit și nu mai sunteți grasul de la stat acum rugați-vă ca să fie Domnul mai milostiv cu noi... că iar am greșit la nivel înalt.
|
Trebuiau alegeri anticipate, sa aleaga lumea ce doreste.
Cine, diavolul de Boc sa ne dea post si rugaciune, ce vorbiti?! Nu mai pot ei bugetarii de grasi ce sunt, cu 600 lei salar, foarte grasi n-am ce spune, ne ingrasam vazand cu ochii! Nu va e rusine sa ii faceti pe bugetari imbuibati?
Ce sa ii zic, sa fure astia, de parca PDL-ul d-voastra n-a furat! Lasati-o mai moale, ca nimeni nu o sa planga dupa Boc! Uitati ca Basescu e la putere de 8 ani! A avut timp sa fure 8 ani!