View Single Post
Vechi 09.05.2012, 23:06:39
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Seriosssssssssss?????? Da' de ce nu va ""sacrificati"" voi, barbatii, asa viteji sunteti? scoteti femeile la inaintare?
..............................................
Tot nu-s de acord cu teoria asta.

PS: te pomenesti ca pe barbati te-ai gandit sa-i pastrezi pentru ...rroame, sa-i asimilam si pe ei!

""este atacul pe flancuri prin casatorii mixte !"". Atacam pe doua flancuri si i-am biruit pe toti!
Dar,de ce sa nu incerci, de ce te feresti asa ,doar o faci spre binele tarii,si e cea mai concreta dovada de patriotism !!!
Eu unul am incercat de doua ori(asta ca sa nu mai zici ,ca barbatii nu se implica !!!), si stiu cazuri cand au si reusit !!!

Cat despre rromi, ei ies din discutie, pt ca e prea periculos sa-i asimilezi...ajungi sa-ti strice materialul...si nu te mai alegi cu nimica,decat cu paguba !!! (poate facem si despre ei un subiect, separat !!!)

Si apropo, de diferenta intre sexe, cred ca totusi barbatii sunt mai usor de scos din mediul lor, decat femile, deoarece, ei sunt mai predispusi sa iasa in afara natiunii lor, sau a rasei,pe cand femeile, fiind mai casnice, sunt mai legate de limba materna, pe care vor sa o transmita copiilor lor !!!
.... deci...una din conditiile ce mi s-au pus a fost sa invat limba !!!
Tu de cate ori ai incercat ???

Last edited by guardian knight; 09.05.2012 at 23:08:54.
Reply With Quote