Domnule doctor, le-ați făcut varză !
Ce vreți dvs., să comparam merele cu perele (SUA cu România) și apoi să tragem linie și să adunăm?
Daca vreti să rămânen la SUA, atunci vă spun că există nenumarate familii care trăiesc din Welfare și din alocațiile ptr copii. Spre deosebire de România, aici chiar se poate.
Apropo, să vă spun că pe când trăiam în Argentina am întâlnit acolo o femeie foarte muncitoare și ingenioasă, care se ducea și lua gratis! legume și fructe ptr familia sa, atunci cand piețarii făceau curățenie la sfârșitul zilei/ săptămânii și aruncau de pildă lada întreagă de portocale, chiar dacă doar trei sferturi din ea nu mai era bună de vânzare.
În legătură cu costurile de întreținere a copiilor. Este adevărat că nu am, dar mai contribui și eu într-un fel sau altul la sponsorizări alimentare. Una peste alta, cu 40 lei/ lună, în România (deci nu în SUA) ar trebui să fii în stare să-i pui pe masa ceva copilului în fiecare zi. Mai mult decât o cană de lapte.
PS: În State laptele costă cam 1 dolar/ litru. Dar se pare că în România este mai cu moț, și deci, mai scump!