Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Aveti o imagine idealizata a vietii de la tara! As putea sa va dau n exemple contrare la tot ce ati scris dar e prea mult de scris.
Sa stiti ca nu este musai in oras sa fie raul de pe lume, exista multi parinti, va spun din experienta personala ce am auzit de la unii oameni, care nu isi lasa copiii sa stea la computer, sau la TV, le interzic total pana la o anumita varsta, si fac toate acele lucruri pe care le ziceti, plimbatul, pescuitul si comunicarea in general, mancatul la masa impreuna, nu inseamna ca viata la oras e iadul pe pamant si viata la tara e raiul, trebuie sa vedem lucrurile intr-un mod mai obiectiv!
|
Nu cred ca Lore a vrut sa idealizeze viata de la tara, dar sunt de aceeasi parere cu ea, ca la tara e putin mai simplu. Am ajuns la aceasta concluzie de cand am devenit mama. Dau doar un exemplu ca sa intelegi ce am vrut sa spun. Copii mei sunt apropiati de varsta si cand erau mai mici nu reuseam sa ies cu amandoi odata afara, era imposibil si din aceasta cauza de multe ori stateam in casa toata ziua daca nu aveam un ajutor. Ma gandeam ce bine este sa ai o mica curte, sa poti iesi la aer cu ei. In casa se plictiseau teribil, in special fetita, cel mic dormea atat de bine afara la aer(in carucior) iar in casa doar 10 minute. Iar cand reuseam sa iesim in parc stateam 3-4 ore si apoi iar in casa pana a doua zi. In curte le poti pune un leagan, isi gasesc mai repede o activitate, dorm mai bine de la aer, mananca mai bine, sunt multe avantaje.