e un fapt hotarator bogdane sa cunosti scriptura daca vrei sa afli raspunsuri cu privire legate tot de biblie,nu-i asa?raspunsurile care le-am vazut arata spiritualitate, dar cel mai bine ne poate raspunde tot Dumnezeu si unde decat tot prin biblie?daca intr-adevar vrei raspunsul...sau faci ca un fost coleg de-al meu care striga chiar cand vorbeam cu el ca nu intelege de ce sunt diferente intre religii...eu il intrebam dar vrei sa le cunosti?..el zicea nu pot sa inteleg...si l-am lasat...stiu ca tu nu faci asa...iti mai dau un mic ex.dupa aceea nu ma mai bag ca musca in ,,,forum,,, intr-un loc scrie ca Domnul a facut totul din nimic o explicatie exacta cauta oamenii s-o uniformizeze cu stiinta,,ff bine.oamenii de stiinta ne cred mai prosti pe noi care nu putem explica de multe ori ceea ce credem dar Domnul vrea sa ne explice sa ne linisteasca cugetele.....in alt loc tot in biblie scrie ca Domnul a facut tot ce se vede din ce nu se vede...o explicatie stiintifica sa zicem e ca Domnul a facut materia vizibila din materie invizibila ochiului omenesc ...nu contest ca materia care n-o vedem (de fapt la nivel de celula e totul si noi n-o putem vedea decat doar la microscop)ar putea fi fost facuta chiar din nimic si Domnul a poruncit sa existe si a luat fiinta.dar ceea ce ne explica Domnul putem sa stim daca vrem.sunt multe ex.de aceea ii indemn pe oameni sa puna pret pe biblie adica sa o citeasca .nu sustin ca stiu 100%raspunsul exact de ce a facut Dumnezeu lumea dar sunt cateva indicatii in cartea care ne-a lasat-o. Domnul sa te binecuvanteze
|