View Single Post
Vechi 10.05.2012, 21:05:37
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de linistea Vezi mesajul
Ma simt de multe ori trista ,rutina zilnica nu-mi ofera momente speciale -frumoase, de pace care sa ma predispuna sa ma gandesc la Dumnezeu,toate-mi par zadarnice insa nici nu poti fara ele traind in lume,foarte mult mi-as dori sa pot pleca intr-un loc retras ,undeva cu iesire la o mare sau un lac,ceva cu apa si unde sa inchiriez o casa,(undeva intr-un oras grecesc sau francez,nu-mi permit asta(),sa traiesc pt o vreme fara responsabilitati,sa-mi limpezesc gandurile si sa ma regasesc...sa-mi regasesc bucuria de a trai.

Voi cum va bucurati?La ce visati?N-as vrea sa primesc raspunsuri banale.....
Numai in sanul naturii- acest maret templu al dumnezeirii,cum il numea un filosof !- se poate gasi linistea deplina si reincarca bateriile descarcate de stilul vietii moderne trepidante, desfasurata in universul depersonalizator si alienant al betoanelor si in viteza masinii !!!

Miscarea in pustietatea naturii,zgomotul frunzelor padurii in bataia vantului,susurul unui rau,maretia coamelor muntoase,aerul curat al plantelor, toate acestea refac complet ,si redau tonusul psihic persoanelor stresate sau obosite !!!
Reply With Quote