View Single Post
Vechi 12.05.2012, 00:06:39
cora43's Avatar
cora43 cora43 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
din pacate,sau din fericire, tot Basescu e cel mai bun,. si in materie de jocuri politice !

1). le-a intins o capcana astora din usl, de n-au sa o poate duce !!!
i-a imbiat sa ia guvernarea,ca in 6 luni isi vor pierde o droaie de posibili votanti !!!

si i-a iesit !

2) Tot basescu, a facut un guvern numai din tineri (guvernul ungureanu ),astia vin cu un guvern in care mai mult de jumatate sunt batrani pesedisti corupti pana in maduva oaselor (vezi cazul Nica !!!) si fosti membri in cabinetul Nastase (ala ca intimida si cenzura presa, pe vremuri,printre altele !)

3). daca Basescu macar e baiat simpatic, o sa vada romanii in scurt timp ce inseamna aroganta lu nastase si a lui ponta,si cum o sa puna ei gheara pe justitie si pe tara !
in scurta vreme ,in romania nu va mai fi anchetat nici un caz de coruptie, si se va instala o liniste mormantala, si cu ajutorul presei aservite,ca romanii sa aiba impresia ca nu mai e picior de corupt in tara !!!
Asta gandeam si eu ... nu sunt partizana niciunuia, dar vom vedea ce repede vor fi absolviti hotii prin hotarari judec "definitive si irevocabile", asa ca sa fie totul ..."legal" si sa nu le mai poata nimeni face "dosare" pentru hotie. Nu v-ati intrebat de ce atatia parlamentari au votat asa cum au votat la motiune????? (Si nu numai... imi amintesc solidaritatea cam acelorasi parlamentari cand au votat rasturnarea lui Basescu... le cam suflase-n poale si li se vedeau dedesubturile) Parerea mea este ca s-au cam inmultit dosarele (nu ca s-ar fi facut cu asta o maaaaare dreptate!)si le-a cam intrat frica in oase tuturor, indiferent de culoare politica. Cand fac afaceri pe spatele poporului, uita de la ce partide sunt... Nici cu imbogatitii pdlului etc. etc. nu mi-e rusine... ei intind capcane si noi sangeram!
Va recomand sa cititi articole de presa (valabile!) despre cauzele crizei din Grecia... cu astia de-acum, in cel mult 2 ani acolo vom ajunge si noi... Tariceanu a demonstrat ca stie sa ... dea! Si nu numai.... ma intrebam cine va fi initiat si cine va fi votat legea care i-a transformat pe unii securisti/socrii, unchi si tati in pensionari de lux???? (un exemplu doar.... si multe asemanatoare sunt pe care nu le stiu/stim)
Dar... Doamne fereste-ne! Asa cum bine spunea aici cineva: sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu-i lase sa ne batjocoreasca la nesfarsit!
Doamne, ajuta!
Sa ma iertati!... este parerea mea, n-am vrut sa combat pe nimeni!
Reply With Quote