View Single Post
Vechi 12.05.2012, 00:54:15
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Si-atunci, voi de ce vorbiti in limbi amazono-amerindiene la adunarile voastre? Aveti printre voi amazoni sau amazoane, amerindieni sau amerindiene care au picat ca musca-n lapte in adunarea voastra?
Mai sunt cateodata. Iar daca nu sunt, vorbirea ramane o vorbire adresata lui Dumnezeu, cum spune in 1 Cor 14:2.

Suntem pacatosi si nu ne ridicam la nivelul apostolilor, draga Illuminatule. Roaga-te pentru noi. Si pentru amerindieni. Dar, te rog, nu mai spune ca nu mai avem nevoie de ceea ce Dumnezeu da cu bucurie sugerand ca evanghelia a fost deja vestita in toate limbile si nu mai avem nevoie de ajutor la aceasta, cand lumea zace in pacate groaznice si n-are cine sa o ajute...

Citat:
Deci, vorbirea in limbi NU ESTE O CONDITIE DE MANTUIRE!
In nici un caz. Nici macar penticostalii nu afirma asta.
Citat:
Dar nu e tarziu niciodata sa te intorci sau sa vii sa gusti adevaratul ...Adevar!
Sa ma ajute Dumnezeu. Pana atunci m-as bucura sa stiu ca macar tu il gusti. Sa ai o noapte binecuvantata!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14