View Single Post
Vechi 12.05.2012, 20:40:29
linistea's Avatar
linistea linistea is offline
Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Va multumesc pentru sfaturi si sugestii

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
Nu visez. Trăiesc viața așa cum e și așa ar trebui să faceți și dvs. Să reveniți cu picioarele pe pământ și să nu vă mai cufundați în filosofie, meditații, analize etc. Apropiați-vă de oameni. Altfel, s-ar putea să faceți depresie. Deja aveți tendințe depresive.
-da uneori sunt depresiva,nu ma tine mult...asa am fost mereu,

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Atharaxis. În mod normal, nu există așa ceva. Cine a găsit, este ori mistic, ori nesimțit. Sau a plecat deja din lumea aceasta în aceea a realităților neschimbătoare. Lumea în care trăim, lumea fenomenelor, este în continuă învolburare.

"Toate-mi par zadarnice". Aveți dreptate. Eclesiastul, care este înțeleptul Solomon, spune același lucru, cu alte cuvinte: "Toate sunt vânare de vânt".

-da ,gandul asta cu "totul e zadarnic" l-a aprofundat regele Solomon,,toate-s vechi si noi toate/ Eminescu,in fine...daca stam sa ne gandim ----tristetea nu e neaparat ceva rau,ce voi sunteti tot timpul cu zambetul la voi?

-sa traiesti undeva departe,sa poti sa spui STOP ce fac eu aici,acum spre ce ma indrept sunt intrebari firesti,

"Cat de minunat ar fi daca..."

Scrie intr-un caiet 30 de propozitii care sa inceapa cu aceste cuvinte, si daca vrei, lasa-ne si pe noi sa le lecturam.

Bucuria nu poate veni decat dinlauntrul tau,
din propriile tale vise si asteptari care bat la portile gandului.

Elibereaza-le, da-le o forma.

Si crede ca pot deveni realitate.

De cele mai multe ori, solutiile altora nu raspund nevoilor noastre personale, imediate.

Ar fi mult prea personal ,nu crezi?
Reply With Quote