Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Domnule, daca dusmanii bisericii mele
|
Lăsați scenariile astea imaginare, nu sunt nici ayatolah extremist, nici ofițer KGB; sunt un simplu creștin și încă minoritar...
Citat:
stiam deja ca in discutiile cu dumneavoastra vine un moment in care incepeti sa jigniti. A sosit din nou acest moment (cit de previzibil sinteti!).
|
V-ați jignit singură preluînd niște minciuni, dar mai ales "înbunătățindu-le" de parcă nu era suficientă forma în care le-ați preluat de la alții...
Citat:
Daca v-as spune ca vreau explicatii detaliate cu privire la concluziile mele (concluzii avute pe baza postarilor dumneavoastra), ar urma zeci si zeci de pagini de explicatii alambicate, in stilul adventist.
|
Nu aveam de gând să vă dau "explicații alambicate", doar v-am scris că vă răspundeam punctual. Acum nu vă mai dau nici aceste informații; nu trebuie decât să-I cereți iertare lui Dumnezeu pentru acele 4 concluzii minicinoase; eu sunt deja obișnuit cu ele, nu vă obosiți să vă scuzați...
Citat:
PS2. Nu stiu ce ati vrut sa spuneti cu "monstra". Eu am scris "mostra" si asa e si corect. Intimplator am verificat asta cu multa vreme in urma, pentru ca meseria mea e sa fac mostre.
|
Nu degeaba am pus între ghilimele cuvântul, scriindu-l și cu caractere italice, dar se pare că tot n-ați înțeles aluzia... never mind...