View Single Post
Vechi 13.05.2012, 20:11:07
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Domnule, daca dusmanii bisericii mele
Lăsați scenariile astea imaginare, nu sunt nici ayatolah extremist, nici ofițer KGB; sunt un simplu creștin și încă minoritar...

Citat:
stiam deja ca in discutiile cu dumneavoastra vine un moment in care incepeti sa jigniti. A sosit din nou acest moment (cit de previzibil sinteti!).
V-ați jignit singură preluînd niște minciuni, dar mai ales "înbunătățindu-le" de parcă nu era suficientă forma în care le-ați preluat de la alții...

Citat:
Daca v-as spune ca vreau explicatii detaliate cu privire la concluziile mele (concluzii avute pe baza postarilor dumneavoastra), ar urma zeci si zeci de pagini de explicatii alambicate, in stilul adventist.
Nu aveam de gând să vă dau "explicații alambicate", doar v-am scris că vă răspundeam punctual. Acum nu vă mai dau nici aceste informații; nu trebuie decât să-I cereți iertare lui Dumnezeu pentru acele 4 concluzii minicinoase; eu sunt deja obișnuit cu ele, nu vă obosiți să vă scuzați...

Citat:
PS2. Nu stiu ce ati vrut sa spuneti cu "monstra". Eu am scris "mostra" si asa e si corect. Intimplator am verificat asta cu multa vreme in urma, pentru ca meseria mea e sa fac mostre.
Nu degeaba am pus între ghilimele cuvântul, scriindu-l și cu caractere italice, dar se pare că tot n-ați înțeles aluzia... never mind...
Reply With Quote