mai ce oameni ofticosi mai sunt ... acu ca toate trucurile au fost descoperite, nu mai e mana lu' ala rau ci e totul o pacaleala, o facatura, trucuri ieftine, ca toata lumea poate face asa ceva, ca Gog e mic pe langa altii ... in primul rand ce face un magician ? nu pacaleste lumea? asta e meseria lui, atata timp cat face lumea sa ramana in dubii despre ceeea ce facut, sa se intebe oare cum este posibil asa ceva, inseamna ca si-a facut bine meseria nu?
daca toata lumea poate face trucurile alea "ieftine", de ce nu s-a dus toata lumea la emisiune? or fi si alti magicieni mai buni, bineinteles, dar din moment ce el, oricat de mic ar fi, a reusit sa impresioneze o tara intreaga, inseamna ca nu e chiar atat de mic nu? nu cred ca sunt foarte multi care imediat dupa ce au vazut trucul la televizor au spus da gata eu stiu cum a facut si nu au ramas chiar in dubii ... dar dupa ce au citit pe net explicatia, gataaaa e truc ieftin, ce simplu e, si eu puteam face asa ceva ... siiigur ca da ... dupa razboi multi viteji de arata ...
mai lasati omul in pace, ca si-a facut meseria foarte bine, felicitari Gog-ule !
|