View Single Post
Vechi 14.05.2012, 17:36:28
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Ce ati crede daca va veni la dvs.seful si v-ar spune: "Draga Doriana, foarte bine ca esti o persoana autodidacta, dar mi-as dori cu mult mai mult sa rezolvi problemele concrete ale firmei?"
Ca ambele trebuie facute. V-am spus ca e cunoscut faptul ca vorbirea in limbi e cel mai mic dintre daruri. Insa mi se pare necinstit ca, din toate cuvintele pe care le spun, sa luati numai o mica fraza care se poate interpreta in favoarea teoriei dvs si pe celelalte sa va faceti ca nu le vedeti. Si ca din cuvintele Sf Ap Pavel luati versetele care spun ca nu e de folos sa se vorbeasca IN PUBLIC FARA TAMACIRE si le ignorati pe cele care spun ca apostolul indeamna la folosirea vorbirii in limbi dar in alte circumstante. Cititi tot capitolul 14 pana veti intelege contextul in care vorbeste Pavel.
Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Spuneti-mi, va rog, cand il prinde pe vreunul de la voi vorbitul in limbi, are puterea, vointa sa se opreasca asa cum indeamna Sf.Pavel aici? Va spun eu ca nu se poate abtine
Spuneti degeaba, caci vorbiti de lucruri pe care nu le-ati intalnit, nu le-ati experimentat, ci ati auzit doua barfe la coltul strazii si pe acelea le credeti. Bineinteles ca te poti opri cand vrei, caci "duhul proorocilor este supus proorocilor". Vorbirea in limbi este un act constient si responsabil, caci Duhul Sfant care o da nu poseda omul, cum o fac duhurile rele, ci ii lasa omului libertatea de a alege.

Nu vorbim despre filmuletele de pe you tube, caci acelea prezinta intr-adevar posedari demonice si e foarte posibil ca acei oameni sa nu se poata stapani. Noi vorbim de darul adevarat al lui Dumnezeu prezent in Biblie. Cel putin pe acolo eram ultima data inainte de a sari iarasi la presupuneri despre penticostali.

Ce ar fi sa va opriti din a pretinde ca stiti tot si sa incercati o analiza sincera si onesta, cautand adevarul si nu duelurile verbale? Si ar trebui sa o luati de la 0 cu studiul, deoarece ziditi pe o temelie gresita, caci cam tot ce stiti despre vorbirea in limbi e gresit.

Daca sunteti sincer, prima intrebare pe care ar trebui sa v-o puneti este :

Este vorbirea in limbi un dar al lui Dumnezeu? Daca da, este un dar bun sau rau?

Astept raspuns. Insa daca vreti doar sa va certati cautand nod in papura, va spun de pe acum ca eu imi rezerv dreptul de a nu participa la certuri sterile. Am insa speranta ca nu este cazul la dvs.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14