Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 15.05.2012, 10:00:51
nicky77 nicky77 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Nu eu, domnule.... vă subestimați.... și mă supraestimați...

Mă refeream la Biserica Catolică, că doar în ea v-ați apucat să dați cu pietre, numind-ul pe fostul Sfânt Părinte, Fericitul Ioan Paul al II-lea, francmason, și afirmând, cu dovezi irefutabile, adunate din ziare de scandal, că și-a schimbat poziția față de francmasoni....
eu nu am dat cu pietre, vad ca tu esti pus pe lupte pe net si ma iei cu tehnici de Sun Tzu hahahaha (ti-am mai spus o data trezeste-te la realitate, uita-te in oglinda si lasa tehnicile lui Sun Tzu) …eu am gasit un articol in care se zice ca ar fi mason, ceea ce nu mi se pare un defect, deoarece eu nu cred in tampenia aia cum ca masonii ar fi satanisti, afirmatia asta atata timp cat este rasturnata prin proba contrara este o afirmatia falsa

daca as spune ca un cont al Vaticanului a fost inchis zilele trecute pt acuzatii de spalare de bani si fraude o sa-mi spuna iar ca sunt minciuni sfruntate ca sunt scrise in ziare si nu in enciclica lui papala…

“prin acest cont au trecut 1,5 miliarde de euro, pe parcursul a 18 luni, banii fiind stransferați la sfârșitul fiecărei zile la un alt cont al Băncii Vaticanului, din Germania.” http://www.adevarul.ro/financiar/Vat...66533836.html#
Reply With Quote