Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 15.05.2012, 22:20:13
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pavel nu a spus sclavilor "revoltati-va non violent " ci le-a spus sa nu se revolte deloc.
Și unde am susținut eu necesitatea revoltei, fie ea și non-violentă ? Eu sunt tradiționalist, domnule. Un singur lucru de pe lumea aceasta abhoră tradiționaliștii: revoltele. Sau dv numiți lucrul ca Ceteatea Oamenilor să devină Cetatea lui Dumnezeu: "revoltă" ?

Citat:
Daca acesta este planul divin ? Daca acum sant timpurile din urma ? Daca nu va exista nici o lume pentru copii nostri ?
În această privință, noi nu știm care este planul divin. Este foarte probabil ca Dumnezeu să nu aibă idei fixe, ci să aibă un "plan variabil", ca orice bun strateg: Ziua Aceea va fi atunci când continuarea nu va mai avea rost. Aceasta este echivalent cu a spune că oamenii au capabilitate de a influența data exactă a Zilei Aceleia. Iar până atunci, noi trebuie să ne rugăm ca și când sfârșitul lumii va fi mâine. Și să lucrăm la construirea Ierusalimului pe pământ ca și când sfârșitul lumii va fi peste o mie de ani. Acestea trebuie făcute în același timp: ora et labora.

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
s-a incercat asa ceva in lume: Geneva lui Calvin. Nu a functionat atunci si nici nu v-a functiona vreodata. E o iluzie
Confundați statul teocratic cu statul creștin. Geneva lui Calvin a fost un stat teocratic. Statul creștin nu a fost niciodată teocratic, nici în Vest, nici în Est.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 15.05.2012 at 22:22:54.
Reply With Quote