Dar ereticii NU sunt crestini. Cititi la sfintii parinti si vedeti cum sunt numiti. Mai degraba ne-ar deranja. Ce preferati,sa fie o bserica plina de tot felul de oameni,numai de dragul de a fi in comuniune,sau una cu 2-3 credinciosi care cand se roaga sa zguduie pamantul? Suntem suficienti ortodocsi ca sa pumem misca Cerul daca asta ne dorim cu adevarat si am avea suficienta ravna,nu e deloc nevoie de compania celorlalti. Atata timp cat acel asa-zis crestim o neaga si o batjocoreste pe Maica Domnului,pe sfinti,resping si neaga Sf. Taine etc. cum as putea eu sa ma rog cu el?? Sau da vreau sa discut cu el? Da,discut,ii pot explica,ii pot arata cu blandete ca greseste,dar daca ratacirea lui se dovedeste a fi una impietrita nu mai am ce discuta cu el! C atat mai mult sa-l tin langa minr la cea mai mare sarbatoare a noastra - Invierea Domnului! Cred ca nu degeaba Dumnezeu nu a unificat aceasta data,caci vrea sa-i vada si sa-i auda doar pe adevaratii fii ai Lui in acea zi,in niciun caz nu-si doreste o "ciorba".
@Laura,nu te mai citez ca sunt de pe telefon,dar te sfatuiesc sa vorbesti cu duhovnicul si sa-i ceri parerea in legatura cu tot ce ai scris si marturisit aici. Snguri riscam sa ne ratacim...
Doamne-ajuta!
|