View Single Post
Vechi 16.05.2012, 18:42:35
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Apartin celui susnumit - Luther si care n-a fost inspirat de Dumnezeu ci dimpotriva desi a sustinut contrariul asa cum il sustii si tu.
Intr-o biserica decazuta, care isi cauta interesele, Luther a vrut sa traga un semnal de alarma si a fost exclus. Ce ai fi facut tu in locul lui? Ai fi ramas suspus in fata nedreptatii sau ai fi asteptat pana vin ortodocsii in Germania? Ar fi durat ceva timp, caci si astazi abia ii vezi pe acolo...

E usor sa stam intr-o tara ortodoxa si sa-i declaram eretici pe cei care, traind intre eretici, se chinuie sa traiasca altfel. Dar ereticii dintre eretici isi stiu si ei necazul...Au si ei luptele lor si se chinuie sa traiasca curati asa cum se pricep. Oamenii care au "credinta crestina autentica" stau grupati in cateva tari est europene si se mandresc cu credinta lor ineficienta pentru miliarde de oameni care nici nu au auzit de ea. Ei traiesc intre oameni care, ca si ortodocsii, declara ca au credinta crestina autentica, si tot ca ei o si dovedesc, asa ca, tot o apa si un pamant...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote