View Single Post
Vechi 17.05.2012, 01:44:36
Inna3003 Inna3003 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.05.2012
Implicit

As vrea sa va mai intreb cateva lucruri pentru ca nu stiu ce sa fac:
1. Fiind inca lauza am voie sa merg la cimitir si sa ii tamai mormantul?( am citita molifta de 8 zile)
2. Am voie sa scriu pe acatist George prunc sau George nebotezat ?
3. La 6 saptamani putem sa ii facem o coliva pe care sa o citeasca in biserica sau la mormant? ( la 3 saptamani i-am facut o coliva pt copil si a citit preotul la mormant pentru bunicul meu care se odihneste langa copil si a zis ca nu poate sa faca slujba pentru copil ,fiind nebotezat ci numai pentru bunic si a pomenit si pentru neamul lui cel adormit fiind inclus astfel si copilul)
4. Trebuie sa port doliu eu si sotul meu?
5. Avem voie sa botezam sau sa cununam pana la 1 an? Avem doua viitoare finute care tb sa vina pe lume si pe care dorim sa le botezam si niste prieteni cu care vorbisem inainte de incident sa ii cununam.
6. Trebuie sa dam de pomana toate lucrurile pe care i le-a cumparat mama mea ? Nici nu stiu exact ce i-a cumparat. Stiu doar ca sunt foarte foarte multe hainute, doua patuturi, carucior, jucarii , cadita ...Sau putem sa dam de pomana doar o parte din lucruri( adica hainute) ? Noi nu am cumparat nimic pt ca sotul meu si mama lui nu au vrut sa cumpere inainte de a se naste (referitor la superstitii) si a cumparat doar mama mea tot ce ne trebuia.

Last edited by Inna3003; 17.05.2012 at 01:48:01.
Reply With Quote