Am cam obosit să le deslușesc tâmpeniile la toți tătucii din guvern care umflă gogoașa căpușei roșii ca pe balon dar cepoiul
ăsta de la sănătate nu mă lasă să-mi mai trag sufletul fiindcă văd că vrea să ne dea cep la buzunarul stradal...
...se asigură tătucul ăsta mare medic de renume gen Beurean sau Oprescu de sănătatea poporului și de bugetul României care e cuprins de criză, de nervi, de ce vreți voi, deci
iată cum lovește el direct la mațe, la mici și bere... la kebab și șaorma, la bigmac și la toți covrigii și plăcințelele, că atât mai mâncau românii, hotdog ca americanii... în drum spre Spania sau Italia, sau când mai ieșea soarele... că în rest de unde tătucule?..
Măsura asta însă cred că este foarte bună, trebuie să recunosc, e o măsură ortodoxă care ne atenționează prin supra taxarea ei absurdă că mâncarea de pe străzi e toxică, e nocivă, e plină de cărnărie stricată și adausuri și tot felul de ulei plin de zgură neagră, ulei ars și rămășițe arse, că doar în același ulei se frig mii de plăcințele... iar covrigii sunt mult prea scumpi, crenvurștii și parizerul e plin de adausuri, că și ăia umflă mezelurile exact la fel, ca pe gogoașa roșie...
Deci medicul ăsta CEPOI, care i-a luat locul lui don Georgio de la finanțe fost pe la FNI, chiar dacă îl calcă pe bătătăuri pe Ponta e clar că ne vrea binele... oprindu-ne de la mici și bere sau de la bigmac cu
coca-cola, sau de la zahăr pe băț.
Așa că pe ăsta îl laud... ăsta e un tătuc bun... bun de tot.
Uite și îl laud și pe Ponta că nu vrea
să ratifice ACTA, doar că el așteaptă ca mai întâi s-o ratifice UE și apoi cică o va aplica și la noi... ce să înțeleg de aici? E ba ori da? Pare-mi-se că e și una și alta... atunci pentru ba îl laud și pentru da vă las pe voi ca să vă pronunțați.
Vai de noi că ăștia au mintea odihnită... aproape că a mai trecut o zi și deja e dezastru' național... grecii cred că or să pară mici copii pe lângă infernul instrumenatat de la noi... până la urmă, când se trage linie.
...socialiștilor roșii și verzi de la ei le-a trebuit vre-o 10 ani ca să-i pună pe butuci... noi o lună, defapt nu știu dacă mai prindem luna iunie că luna mai are încă 14 zile lungi și late iar asta încă nu s-a gătat.
''Nu subestima mintea prostului și păcătos și rău și distractiv și plin de jucărele și prostioare simpatice că ajungi din lac în puț și pune bolovan spânu' pe el și nu mai ieși niciodată la lumină''... la maimuțica buclucașă fac aluzie cu înțelepciunea asta Solomonică.
Deci mi-e clar: ăsta-i guvernul atractiv! E guvernul gogoașei căpușei roșii! E ceva atât de senzațional că depășește orișice așteptări, abea aștept să pocnească, să explodeze...
... Însă practic urmărim în direct prăbușirea României, senzațional și în direct mai ceva ca pe OTV... și nu e de râs... numai că ea pică tot pe noi... căci ei după catqastrofă fug, se cară toți prin Austria sau Congo sau prin Brazilia... că doar Măzărică de ce credeți voi că studiază terenul?