Citat:
În prealabil postat de guardian knight
din pacate fenomenul tiganizarii este unul grav, problema era pusa si in europa sfarsitului de seco 19, si trata ciocnirea dintre culturi, in ideea ca : de multe ori cultura mai puternica,mai vie, o inghite pe cea mai slaba !!!
acest fenomen se intampla si in Romania de azi, cultura tiganeasca fiind foarte puternica si seducatoare se impune treptat, si insidios, generand o tiganizare a tarii,care te lasa cu gura cascata si eventual fara aer !!!
Partidul poporului,si viitorul presedinte al Romaniei DD.,este un exemplu foarte bun in acest sens, pentru a vedea varful icebergului,care incet ,incet se impune in fata populatiei romanesti si iese la suprafata !!!
|
Cultura romaneasca slaba?Cultura tiganeasca puternica?
Poate am eu probleme cu memoria de nu imi vine in minte nici un nume de scriitor tigan ??? Pictor??? Poet???
N-au avut romanii o cultura solida? Ma indoiesc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|