Suntem atatia care o gandim...si degeaba!
UE trebuie distrusa. Si, in general, Occidentul. Daca am trece dincolo de miopia confesionala sau de subiectivismul politic, am vedea limpede ca, la halul in care s-a ajuns (practic, sistemul ajunge sa inghita societatea, si sa propuna/dispuna chestii aberante, deocamdata unele din ele, care sunt chiar criminale, vezi faza cu avortul post-partum, mai pe ocolite), singura solutie este razboiul sfant al...normalitatii! Pe bune.
Ganditi-va logic: va amintiti de cel care, in urma batailor echipei turcanu, la Pitesti, a apostaziat de durere? Ei, daca ne gandim la cauzalitati ca si catene, vinovati sunt si cei care "se rugau pentru conducatori/corupti/corupatori", si ii ascultau in toate cele, ca oile. Daca citesti REvelatia Sf. Ap. Ioan, observi ca asertiunea Sf. Paul, "nue stapnanire care sa nu vina de la Dumnezeu" e gresita. Ingaduita, da, datorita pacatelor. Deci, logic, ceva generat/catalizat de ceva rau, adica de pacatele/indolenta noastre/a, cumulate/a peste timp, nu are cum sa fie bun. O stapanire ca cea din anii '50 ai secolului trecut, sau precum cea care se profileaza cu mult mai mosntruoasa acum, nu poate exista decat pentru ca oamenii sunt penibil de indolenti. Am uitat ca "pacatuim separat, dar ne mantuim impreuna". Poate intr-o zi bruxelles va deveni o alta hiroshima. Nu ca ar fi vreo paguba...Dumnezeu sa ma ierte, si voi la fel, dar asta cred ca e necesar! M-am saturat de sufocantul Occident si sufocanta rasa spalacita! Si, deoarece sunteti ortodocsi, va amintesc ca un mare sfant ortodox, al carui nume imi scapa, ascris despre, sau mai bine zis impotriva, a ceea ce sfantul numea "mintea nemteasca (adica modus vivendi al ceea ce eu numesc "rasa spalacita"). Asa ca...pls, nu fiti iuti la banare! :)
P. S. Ce va pasa atat de reglementarile/legile lor demente? Ce, nu pot fi calcate? "Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni".
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 18.05.2012 at 01:32:00.
|