Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Eu credeam ca asta e mentalitatea celor trecuti de 60 ani si crescuti la tara cu ajutoare sociale PSD -iste pentru vodka cea de toate zilele.
"Votez cu ala care da pensie mai mare".
"Votez cu ala care imi mareste salariul".
De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea?
Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil.
|
Ei lasa, ca si PDL-ul pe langa ca a scazut salariile a mai pus si TVA-ul mai mare si ne-a si inadatorat toate la un loc!
Sa inteleg ca d-voastra votati cu cei care va promit scaderea salariului si ridicarea taxelor? Sunteti putin masochist ca sa nu spun inselat de retorica PDL-ista sau simpatizant al acestui partid.
Orice om normal o sa voteze cu cei care le promit ca va fi mai bine, doar asta e in natura omului, sa fie optimist si sa spere la mai bine, nu e musai sa fie pensionar care traieste din ajutoare sociale si care asteapta vodca de la partid asa cum foarte delicat o asemuiati pe doamna cu aceasta categorie.
Prea am fost numai generatie de sacrificiu din 90 incoace, tot sa ne sacrificam non stop, atunci spuneam e tranzitie de aia ne merge rau, acuma e criza iar ne merge rau, sa suportam, ca oile, sa suportam salarii scazute, taxe mari, pensii ciuntite, pana cand?!!!
Noi sa suportam si ei sa se imbogateasca pe spatele nostru, asa este?
Solidaritate a fost din partea politcienilor la taierea salariilor, nu! Ei o duceau bine mersi ca oricum nu din salarii traiesc si prostii sa traiasca din 3 mil, vi se pare normal? Salariu la primarie dupa reducere 3 milioane?
Scuzati ca unii din noi mai avem si aspiratii de oameni normali, salarii mai mari, nu mari, decente!