parere !
nu stiu in ce a constat tam-tamul facut de unii cetateni,in legatura cu aceste gaze de sist !
poate imi explica, cineva mai informat decat mine pe tema nocivitatii acestor exploatari, si ai voi multumi !
insa ceea ce mai stiu, dragi colegi de forum,si frati romani, e faptul ca ochiul de la rasarit, ne vegheaza,ca sa nu zic ne scruteaza, cu maxima si neobosita atentie !
deocamdata ochiul de la rasarit ne fixeaza insistent, ca prima faza preliminara in vederea faptului ca mai apoi sa-si introduca si...mana !!! (laba de urs, adica, plina de gheare !!!)
daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!!
Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!!
Politica internationala e pragmatica, ea nu se ghideaza dupa sentimantalismele omenesti,valabile eventual intre vecinii de pe strada !
Lumea internationala e dura si fiecare isi face jocul de interese !
Ca aproape totdeuna in viata, avem de ales si noi ca natie, intre raul mare si raul mai bland (daca ma pot exprima asa de paradoxal !)
|