View Single Post
Vechi 19.05.2012, 18:44:18
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Draga mea,infumurati sunt si romanii in mare parte,ma indoiesc ca mandria ar fi un atribut exclusiv al tiganilor.Deasemenea,eu ce am putut admira de la distanta la acesti oameni a fost valoarea lor artistica,faptul ca mi se par educati,cu bun simt si cei 7 ani de acasa din modul in care s-au exprimat la diverse emisiuni.
Nu ii cunosc personal pentru a le lipi etichete si chiar daca tangential i-as cunoaste,m-as feri de astfel de verdicte,pana nu as cunoaste mai in profunzime omul in cauza.Sa inteleg ca dvs i-ati cunoscut mai multa vreme la modul personal?

Cei mentionati sunt tigani,insa unii care au muncit si au talent,iar ce fac ei cu etnia lor e problema lor.
Observ ca exista tendinta extremismelor,de a gandi totul in alb sau negru,bun sau rau.Fiecare etnie si popor are calitatile,dar si tarele sale.Nu exista ca tiganii sunt rai,diavoli pe cozi de matura si toate bubele sunt in capul lor,iar romanii sunt buni si ingerasi.
A privi si in ograda vecinului si sa ii poti vedea si calitatile,dincolo de defecte e o virtute si arata obectivitate,verticalitate.
Citat:
Nu ne-am suparat pe Raul pentru ce a spus despre tigani, din partea mea n-are decat sa admire tiganii in detrimentul romanilor dar sa nu se puna sa jigneasca romanii caci asta nu e ok. Ma mir ca nu v-ati scandalizat la ce a scris, deci vi s-a parut normal ca a zis romancele sunt desfranate, nu sunt harnice si sunt imputite, dar avand in vedere ca ati spus ca ati vizitat casele tiganilor nu mai mir de nimic..
Nu vad de ce ar fi cazul sa ma scandalizez,este dreptul lui sa aiba o parere.
Sa inteleg ca scandalizarea tine loc de ratiune sau faptul ca nu as fi de acord cu un procent din ceea ce afirma cineva,inseamna ca trebuie sa imi pun ochelari de cal si sa ignor si mesajele pozitive enuntate de acea persoana?
Poate imi explicati si mie cu putin mai multa logica,de unde ati dedus dvs ca eu consider ca romancele "sunt desfranate,nu sunt harnice si imputite" sau care parte din
Citat:
V-ati suparat pe comentariile lui Raul,insa,dintr-un anumit punct de vedere tind sa ii dau dreptate
nu v-a fost clara...
Si nu inteleg ce vreti sa spuneti prin remarca malitioasa "dar avand in vedere ca ati spus ca ati vizitat casele tiganilor nu mai mir de nimic.."....

Last edited by heaven; 19.05.2012 at 18:51:02.
Reply With Quote