Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Ce solutie oferiti d-voastra la situatia actuala?
|
Rugati-va.
Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Eu sunt de acord ca toti sunt o apa si un pamant, si ma refer la toate partidele care au fost deja la guvernare, PDL, PNL, PSD, UDMR, PNTCD dar parca nici unul n-a fost atat de rau ca PDL!
|
Subiectivism si conjuctura.
Asa ai sa zici si peste 4 ani despre urmatorii, cand o sa se incarce si mai mult nota de plata.
Cat crezi ca poti plati pensii si salarii din imprumuturi?
Citat:
Si nu cred ca din cauza crizei, ci din cauza incompetentei lor!
|
Inca o iluzie, incompetenta este atunci cand incerci sa faci ceva bun si ratezi, la noi politicienii nici macar n-au incercat.
Citat:
De ce nu dati sanse partidelor care nu au guvernat pana acum gen partidul germanilor, partidul ecologist sau PRM-ul, PNG-ul, nu vreau sa se inteleaga ca sunt fanul lor, dar de ce nu le da nimeni o sansa, stiti ca si ei mai exista nu numai clasicele PSD si PNL!
|
Nu va faceti iluzii.
Citat:
Cazul cu 3 mil salariu nu este al meu, eu nu as ajunge sa imi expun cazul personal pentru ca nu intereseaza pe nimeni si nici nu as vrea, ci al unei persoane cunoscute mie, sofer la primarie, care a ramas cu 3 mil dupa taieri, a plecat in Germania sa lucreze salahor, nu va spun ce salariu are acum, romanii nostri sunt sclavi pe pamant strain, cunosc multe cazuri si totul din cauza acestor lichele de guvernanti direct responsabili pentru plecarea romanilor pe pamant strain si destramarea familiilor, o realitate trista!
|
Pai asta a fost politica dupa '89. Distrugem, vindem tot, sa vina altii sa ne dea de lucru si salarii grase.
Lasati ca o sa vina, aveti incredere in noi, lasati-ne sa vindem totul pe nimic..
Citat:
Sa stiti ca nici cu demisia nu rezolvi nimic daca ai copii de crescut, da, iti mai poti gasi pe langa inca un job sau sa pleci in strainatate, dar demisia pentru oamenii cu copii nu e o solutie, darea in judecata este fara sens, profesorii, pensionarii, cine si-a primit banii inapoi?
|
Eu cred ca poti gasi si ceva cu mai mult de 3 milioane..nu trebuie sa tii cu dintii sa fii bugetar.