Citat:
În prealabil postat de patricia2006
pai......am o fetita de 6 ani si imi doresc din suflet sa o vad mare..apoi sunt prea tanata la 24 de ani ca sa mor.imi pare rau de ceea ce las in urma...nu am parte nici de intelegere in familie si imi doresc din inima sa fac si eu cununia religioasa dar sotul meu nu vrea........toate acestea ma fac sa ma gandesc ca ar putea sa imi recidiveze cancerul........imi doresc sa am un sfant aproape de sufletul meu care sa imi fie aproape si sa simt ca ma ajuta..dar nu stiu care ar fi fel mai potrivit........imi doresc din inima sa ma ajute sa gasesc rezolvare la toate problemele mele,,,,
|
Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna multi anisori! :) Sunt sigura ca ea este o puternica motivatie pentru tine si asa este si normal.
Lipsa intelegerii si a suportului familial se refera doar la partea de cununie religoasa sau si la alte aspecte?Acele aspecte se leaga in vreun fel de starile tale de anxietate?
Totusi,din ceea ce tu scrii,eu nu am sesizat ca ai avea o certitudine ca boala va recidiva,singura parte certa din acest context fiind teama ta ca s-ar putea sa se intample asa.
Cand apar aceste ganduri?In ce momente?Ce le declanseaza?Ele sunt doar un efect al unei cauze mai profunde,pe care daca o cauti o vei gasi.
Ce sa spun,sunt multe lucruri de investigat pentru a-ti da seama ce se petrece cu tine.
De exemplu,sa incerci sa mergi putin pe firul timpului si sa incerci sa vezi ce se petrecea cu tine si in viata ta inainte de declansarea cancerului acum patru ani: ce emotii negative traiai atunci si cate dintre ele se regasesc in prezent?Ce le genera?Ce semnificatie ai dat tu bolii?De ce crezi ca ea a aparut in existenta ta?
Chiar si localizarea fizica a acestei boli in trup ofera indicii despre cauza ei.
Eu am mai stat de vorba cu persoane care au suferit sau se aflau chiar in faza terminala de cancer si ce am putut observa la ele,a fost prezenta unor emotii extrem de distructive si reprimate ani de-a randul,indreptate impotriva propriei persoane: devalorizare, sentimente de autoculpabilizare profunda,furie reprimata multi ani canalizata ulterior impotriva propriei persoane,sentimentul de a merita sa fi pedepsit,boala ca pedeapsa etc.Acum eu nu pot sti ce se intampla in cazul tau,insa ti-am dat niste exemple ca sa iti faci o idee.
Pentru ca, odata identificat comportamentul autodistructiv inconstient,poti intelege mai bine ceea ce ti se intampla si pot incepe sa il urmaresti cum se manifesta si cum poti lucra,mai ales, cu el.