View Single Post
Vechi 20.05.2012, 19:15:15
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Oameni uriasi au existat.Un stramos al nostru numit"gigantropitecus" sau ceva de genul a trait in paralel cu homo sapiens ..el era foarte robust si o statura medie in jur de 1,90-2 m..ceea ce ar fi mult si pentru zilele noastre dar mai ales atunci cand media era mai mica mult decat astazi.Am inteles ca au disparut pentru ca nu aveau pielea destul de mare pentru a face racirea organismului.Sa nu incepeti acum cu povestea ca evolutionismul nu face casa buna cu ortodoxia pentru ca eu nu sunt de aceeasi parere.Stiinta face casa buna cu ortodoxia si daca cititi unde trebuie gasiti si raspunsurile.Recent au descoperit ca intradevar ne tragem din Adam si Eva.Desi putin distortionat stiinta spune ca toti barbatii se trag dintrun singur barbat si toate femeile dintr-o singura femeie.Personal cred ca "fii lui Dumnezeu" sunt ingeri materializati desi nu pot aduce nici un argumant in aceasta directie.Probabil ca pana la urma vom afla cine erau la fel de buna fiind si varianta in care ei erau oameni care au atins slava si smerenia cuvenita iar fii lor prin crestere au devenit viteji.Interesant topic..Doamne ajuta!
Reply With Quote