View Single Post
Vechi 21.05.2012, 07:56:33
Laura19
Guest

Implicit

Manastirile si bisericile ortodoxe au fost primele care au eliberat tiganii din sclavie.

George Enescu nu era tigan?

Daca pui un indian si un tigan unul langa altul, nu vezi mare diferenta. Am mai vazut la scoala si pe strada indieni, si daca nu stiam ca sunt din India dupa portul lor, puteam sa bag mana in foc ca sunt tigani. Si limba tiganilor seamana cu limba indienilor. Doar sunt un trib indian. Si la traditii si conceptii seamana tiganii cu indienii.

Tiganii nu au tribunalul lor in Ro? Eu asa am auzit. Sper sa fi auzit prost.

Sunt uniti, asa e. Dar sunt uniti si la bine, si la rau. Si tiganii nu o sa aleaga niciodata un roman in favoarea unui tigan.

Prostitiuatele din vest. Hm. V-ati intrebat cate din ele fac ceea ce fac ptr. ca vor ele si cate din ele sunt fortate? Bordele sunt locurile un stau femeile care au fost luate si puse sa se prostitueze. Nu este o noutate ca traficul de carne vie este in floare in Ro. Au fost si emisiuni, s-a discutat despre cazuri si cazuri in care fete romance erau furate si fortate sa se prostitueze prin vest. Multi pesti se dau drept iubitii lor, le zic ca se muta impreuna in alta tara si cand ajung acolo o dau pe mana altuia. Nu neg cazurile in care unele fete aleg ele, insa sunt f.multe situatii in care fetele chiar sunt fortete si nimeni nu mai zice nimic despre ele. Ba, mai legalizeaza si prostitutia.

E gresit sa zici ca tigancile sunt mai curate decat romancele. Pot si eu sa iti dau exemple de romance mai curate decat tigancile. Pot, ca am de unde. Nu neg ca sunt familii de tigani civilizati, cu scoala, care muncesc cinstit. Stiu ca sunt si e gresit sa spui ca toti tiganii sunt asa si asa. Dar aici nu cred ca era vb. despre ei, ci mai degraba despre tiganii care ne-au adus faima prin occident. Cand cei din vest ne fac tigani nu o zic ca sa ne faca complimente si nici n-au avut ocazia sa cunoasca tigani civilizati. Au si tiganii mafia lor, gastile lor, au facut o gramada de prostii cu care sa iasa in evidenta. Fete de tigani deobicei se marita cu cine vor parintii lor. Si nu sunt rare cazurile in care parintii isi dau fata unui barbat care are bani, sau sa isi plateasca o datorie sau alte motive.Si mai au obiceiul ala cu camasa. Camasa fiind dovada ca fata a fost fata mare. Si tigancile, multe din ele sunt vrajitoare. Unele sunt excroace dar sunt si adevarate si citesc in boabe.
Reply With Quote