View Single Post
Vechi 21.05.2012, 08:55:15
AndreiM AndreiM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Steliana,
Imi dau seama ca esti intr-un punct decisiv in viata si credinta ta. Si eu am fost ca tine, ba chiar mai mult, eu m-am rugat Domnului ori sa ma ia ori sa ma mantuiasca. Iadul in care te afli, aceasta deznadejde draceasca te poate ajuta, cum si pe mine m-a ajutat! Nu vei gasi alinare in oameni si nici macar in izbavirea de boala sau de cearta, dar acum cand esti in deznadejde lasa-te in mana Domnului! Nu exista fericire sau pace mai mare decat a te ruga cu inima deschisa pentru voia Sa si a cere din Mana Lui Preasfanta mantuire. Acum, asa cum esti, in aceasta deznadejde, spune ce a spus Sfantul Ghenadie in rugaciunea sa la caderea Constantinopolului, ca orice s-ar intampla, orice ar fi cu tine, daca esti cu Mirele tau nimic nu e pierdut, ci totul dobandit! Spune ca Iov, Domnul a dat, Domnul a luat, fie Numele Domnului binecuvantat! Stiu ca e greu, e imposibil fara Harul Sau, dar tocmai in iadul in care esti Domnul isi va revarsa dragostea Sa. Ce ne spune Psalmistul? Pentru fagaduintele buzelor Tale am pazit eu cai aspre! Care sunt fagaduintele Domnului? Imparatia Sa, pace si bucurie necurmata, nepamanteasca! Roaga-te Maicii Domnului caci ea e ajutor grabnic si orice ar fi, fii cu Hristos Mirele tau si al tuturor!
Reply With Quote